Echoview
Echografie voor een juiste diagnostiek


Ons team

JoAnne van Yperen

JoAnne van Yperen

Titel Praktijk Eigenaar

Positie Fysiotherapeut, Oedem specialist, Dry Needling, Oncologie specialist

Over Mijn specialisaties liggen op het gebied van de oncologie, oedeemtherapie en coaching. Ik vind het heerlijk om één-op-één te werken aan reïntegratie in dagelijks leven, werk en sport, waarbij ik lichaamswerk doe, maar ook psychische begeleiding geef.

Eric Concannon

Eric Concannon

Positie Fysiotherapeut, Echografist, Dry Needling

Over Mijn naam is Eric Concannon en ik kom uit het westen van Ierland. Ik woon sinds 12 jaar in Nederland. Ik heb zelf op een hoge nivue vechtsport gedaan en daarom ben heel bekent met sport blesures en gewrichts klachten. Buiten mijn HBO diploma ben ik ook gecertificeerd Dry Needler en echografist. Ik kijk niet naar één deel van de patiënt, maar naar de gehele patiënt. Ook probeer ik altijd de wensen van de patiënt mee te nemen in mijn behandeling.

Daisy Splinter-v.d. Stel

Daisy Splinter-v.d. Stel

Positie Fysiotherapeut, Oedeem Therapie,

Over Ik werk sinds 2015 bij deze praktijk op beide lokaties. Ik heb de opleiding oedeemtherapie afgerond, alsmede het aanmeten van therapeutisch elastische kousen.

Hanneke Rijken

Hanneke Rijken

Positie Fysiotherapeut, Manuel therapeut, Oedeem therapie, Dry Needling

Over Al vele jaren ben ik fysiotherapeut in Uitgeest, voorheen als praktijkeigenaar, maar nu als collega in het team. Ik heb vele specialisaties en scholingen gedaan, waaronder McKenzie manueel technieken, dry needling en oedeemtherapie. Op dit moment interesseer ik me vooral voor fascia (bindweefsel)behandelingen.

Annemiek Essenstam

Annemiek Essenstam

Positie Administratief Medewerkster

Over Sinds 2016 werk ik bij Fysioview als administratief medewerkster. Mijn taak is, naast de balie bemannen, het team van fysiotherapeuten te ondersteunen met administratie en contacten met de zorgverzekeraars. Het is een dynamische functie, waarin multitasken een ‘must’ is. Mijn hobby’s zijn skieën in Oostenrijk, waar wij een caravan hebben, en handwerken.

 
Map